Istrijský ombolo 300 g
Istrijský ombolo, nebo jak ho ještě nazýváme žlomprt, je sušená část vepřového hřbetu. Solí se mořskou solí s přídavkem pepře a dalších koření, a po fázi solení a odležení se nechává sušit přibližně tři týdny, pokud ho chceme podávat opečený, nebo 90 dní, pokud se nakrájí na tenké plátky, což je vynikající gastronomická delikatesa.
Detailní popis produktu
Složení: Vepřová kotleta bez kosti, sůl, koření. Neobsahuje alergeny.
Způsob skladování: doporučuje se skladovat při teplotě do +18 °C.
Datum spotřeby: Spotřebujte do data expirace, uvedeno na obalu.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energie 959 kJ / 228 kcal
Tuky 6,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 3,0 g
Sacharidy <0,7 g, z toho cukry: <0,7 g
Bílkoviny 41,1 g
Sůl 5,04 g
Výrobce: PRŠUTANA SV. PETAR U ŠUMI, Jelenić d.o.o., Pazinska cesta 2c, 52341 Žminj.
Země původu: Chorvatsko, HR1120EU.
Importer / Distribuce: Michala Bilić, Hüttlova 1079, Střední Předměstí, 54101 Trutnov.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.




