Istrijský balzamikový ocet – 6 let zrání
Doporučené použití:
Tradiční balzamikový ocet lze používat na závěr vaření. Skvěle se hodí k pokapání bohatého rizota, grilovaného masa či mořských plodů. Pro nejlepší chuť přidejte přibližně čajovou lžičku na porci těsně před podáváním.
Detailní popis produktu
Skladování: Tradiční balzamikový ocet vydrží neomezeně dlouho, ale pro zachování komplexnosti chuti jej skladujte na chladném a tmavém místě.
Složení: Vařená šťáva 50 %, vinný ocet 50 % (obsahuje siřičitany).
Průměrná výživová hodnota: Energetická hodnota 823 kJ / 194 kcal, Tuky 0,1 g, z toho nasycené tuky 0,5 g, Sacharidy 15,6 g, z toho cukry 43 g, Bílkoviny 0,6 g, Sůl 0,3 g
Hmotnost netto: 250 ml
Země původu: Chorvatsko
Importer / Distribuce: Michala Bilić, Hüttlova 1079, Střední Předměstí, 54101 Trutnov.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.




