Istrijská pancetta 300g
Pancetta, nebo jak ji známe nazývat potrbušina, je břišní část vepře, která se tvaruje do plochy a solí mořskou solí s přídavkem pepře a dalších koření. Po osolení a odležení se nechává sušit mezi 90 a 120 dny na suchém vzduchu (nejlépe na bůře). Spolu s istrijským pršutem, ombolem, klobásou a krkovicí svou texturou dokonale doplňuje istrijský talíř.
Detailní popis produktu
Složení: Vepřová břišní slanina s kůží, sůl, koření. Neobsahuje alergeny.
Způsob skladování: doporučuje se skladovat při teplotě do +18 °C.
Datum spotřeby: Spotřebujte do data expirace, uvedeno na obalu.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energija 2516 kJ / 599 kcal, Masti 56.5 g od kojih: zasićene masne kiseline 25.7g, Ugljikohidrati <0.5 g z toho cukr: <0,21g, bílkoviny 22,21g, Sůl 3.17g
Výrobce: PRŠUTANA SV. PETAR U ŠUMI, Jelenić d.o.o., Pazinska cesta 2c, 52341 Žminj.
Země původu: Chorvatsko, HR1120EU.
Importer / Distribuce: Michala Bilić, Hüttlova 1079, Střední Předměstí, 54101 Trutnov.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.




