Domácí sušená klobása Jelenić 180 g
Na istrijském poloostrově je známo, že istrijská klobása byla od nepaměti jedním z hlavních sušených masných výrobků, které živily všechny obyvatele Istrie. Istrijská klobása je trvanlivý sušený masný výrobek vyrobený z hrubě mletého vepřového masa s přídavkem pevné tukové tkáně, mořské soli, pepře a česneku, povařeného v istrijské malvazii. Po měsíci sušení se získává vynikající gastronomická delikatesa s bohatou chutí a vůní.
Detailní popis produktu
Složení: Vepřové maso, tuková tkáň, mořská sůl, nitritová sůl, koření, dextróza. Neobsahuje alergeny.
Způsob skladování: doporučuje se skladovat při teplotě do +8 °C.
Datum spotřeby: Spotřebujte do data expirace, uvedeno na obalu.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energie 1917 kJ / 456 kcal
Tuky 36,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 15,9 g
Sacharidy <2,0 g, z toho cukry <1,22 g
Bílkoviny 28,49 g
Sůl 3,46 g
Výrobce: PRŠUTANA SV. PETAR U ŠUMI, Jelenić d.o.o., Pazinska cesta 2c, 52341 Žminj.
Země původu: Chorvatsko, HR1120EU.
Importer / Distribuce: Michala Bilić, Hüttlova 1079, Střední Předměstí, 54101 Trutnov.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.




